sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Ei uutta kevätauringon alla

Työkiireitten ja kevättöiden takia neulominen oli jäänyt vähän sivuun. Toisaalta olin tehnyt pieniä lahjoja. Töissä sai kuulla monta iloista perhetapahtumaa ja olen tavallisesti tehnyt pieniä lahjoja perheille ja nytkin tein sukkaparit. Junasukat ovat helppoja ja niitä voi tehdä vaikka työmatkoilla. 


Junasukat
Lanka: Novitan Nalle Aloe Vera
Puikot: 3

Monet ovat kehuneet Arnen ja Carloksen Regia-lankoja ja pitihän mun kokeilla. Ne olivat loppu monesta kaupasta. Onnistuin lopulta löytämään pari kerää Fiinan neuleesta. Sukissa kuviot ovat osittain onnistuneet ja joissakin kohdissa kuviot eivät menneet näin kuin mitä olisi pitänyt. Ihan kiva lanka. Äitini serkku Kanadasta vierailee parhaillaan täällä Suomessa ja päätin lahjoittaa nämä sukat hänelle. Toivottavasti koko on sopiva. Sukat
Ohje: oma
Lanka: Regia, Arne & Carlos
Puikot: 2,5

Australiasta tuli viesti. Tekemäni tawashi-pesusienet olivat kuulemma niin ihania ja ystäväni halusi lisää niitä :-) Tein pari kappaletta ja ne lähtivät ystäväni veljensä mukanaan Ausseihin. 

Niin. Olen päättänyt olla ostamatta lisää lankoja ja yritän keskittyä nykyiseen lankavarastoon (mieheni tykkää päätöksestäni). Haaveeni on tehdä kesätoppi ja sitä varten langat odottavat tuossa lankakaapissa. Työmatkoillani löysin monta kaunista asiaa ja niistä voisin ideoida uusia neulemalleja.